Selecteer een pagina

 

GERECHTEN

WIJ MOGEN U WEER BEDIENEN OP HET TERRAS

EN SERVEREN U GRAAG DE VOLGENDE GERECHTEN

ZOETIGHEDEN
VOOR BIJ DE KOFFIE

HUISGEMAAKTE APFELSTRUDEL MET VANILLESAUS  4,00
POFFERTJES MET POEDERSUIKER  5,50
PANNENKOEK MET STROOP EN SUIKER   5,50
CHEESECAKE MET AARDBEIEN EN SLAGROOM  4,00

BORRELGARNITUUR

PLATEAU CHARCUTERIE & FROMAGE  6,50
BROOD MET SMEERSELS  5,50
(pestoboter, roomboter, tomatensalsa)
BITTERBALLEN VAN DOBBEN (10 stuks)  6,90

Wij mogen u weer bedienen op het terras

Heerlijke zoetigheden voor bij de koffie,
borrelgarnituur, lunch of diner

Wij heten u van harte welkom! 

 

LUNCHGERECHTEN

(serveren wij van 12.00 tot 15.30uur)

SALADE MET SCAMPI’S, MANGO, ZONGEDROOGDE TOMAAT,
COURGETTE KOMKOMMER EN GEMARINEERDE KAASBLOKJES  13,50 

GEITENKAAS SALADE MET APPEL, WALNOTEN, GEGRILDE
GROENTEN, PRUIMEN, NECTAR EN KROKANTE FOCACCIO  13,50

 RUNDERCARPACCIO MET RUCOLA, PINDA, KATENSPEK,
PARMEZAANSE KAAS EN TRUFFELMAYONAISE  14,50

 (Deze bovenstaande gerechten worden geserveerd met brood en boter)

 HUISGEMAAKTE KIPSATE MET ATJAR, KROEPOEK  17,50
EN SEROENDENG (serveren we met brood of friet)

 VISPALET GRANDE (serveren we met brood)

GAMBA, PALING, MAKREEL, ZALM EN GARNALEN, ZEEBAARS  17,50

 CIABATTA MET SERANNOHAM, GESMOLTEN ROOMBRIE,
HONING, ACETO BALSAMICO, WALNOTEN RUCOLA   9,50

 TOCH GRAAG EEN SPIEGELEITJE OF OMELET GEWENST?

LAAT HET ONS WETEN.

SOEPEN (geserveerd met brood)

 TOMATEN-PAPRIKASOEP MET GEGRILDE GROENTEN EN KROKANTE KATENSPEK  6,50

SOEP VAN DE DAG  7,50

DINERGERECHTEN

(serveren wij van 15.30 tot 18.00 uur)

LEKKERNIJ BIJ APERITIEF

PLATEAU CHARCUTERIE & FROMAGE  6,50
BROOD MET SMEERSELS (pestoboter, roomboter, tomatensalsa)   5,50      

VOORGERECHTEN

KROKANT FILODEEG MET MAANZAAD, GEITENKAAS, HUMMUS, GRANAATAPPEL, CASHEWNOTEN, RODE UIENCOMPOTE  12,50

HOLLANDSE GARNALEN MET WITLOF & GARNALENKROKET MET GEFRITUURDE PETERSELIE  14,50

CAESAR SALADE (kropsla, kippedijen, parmezaan, ansjovis, hoeve-ei, croutons, bacon)  13,50

RUNDERCARPACCIO MET RUCOLA, KROKANT KATENSPEK, PINDA, PARMEZAANSE KAAS EN TRUFFELMAYONAISE  14,50

HOOFDGERECHTEN

ZEEBAARS MET ASPERGES, ZEEGROENTEN, SUGAR SNAPS, GEPOFTE TOMAAT, BEARNAISE SAUS  23,50

SCHOLFILET MET PARELCOUSCOUS, GEGRILDE GROENTEN EN ROMIGE SAUS VAN KREEFT  23,50

TOURNEDOS VAN OSSENHAAS MET TRUFFELRISOTTO, PORTOBELLO, SAUS VAN SPECERIJEN EN PARMEZAANSE KAAS 27,50

KLOOSTERVARKEN MET ASPERGES, LAMSOREN, GROENTENBEIGNETS, DRAGONSAUS  25,50

 (De hoofgerechten worden geserveerd met friet)

NAGERECHTEN

CHOCOLADEMOUSSE, MANGO, HONNY CRES, KLETSKOP, MERINGUE EN FUDGE  8,50

AARDBEIEN ROMANOFF  MET CHEESE CAKE, AARDBEIENIJS, BASTOGNE   8,50

KARAMELBAVAROIS MET KOFFIE ESPUMA, KARAMELIJS, CRUMBLE VAN CHOCOLADE EN KARAMEL  8,50

4 SOORTEN KAAS MET NOTEN, PRUIMENCOMPOTE EN BROOD  12,50

Openingstijden

In verband met de coronamaatregelen hebben wij afwijkende openingstijden

Indien de coronamaatregelen vervallen zijn wij open:
WOENSDAG t/m ZONDAG vanaf 12.00 uur
(de keuken sluit om 21.30 uur)

ZOMER
In de maanden juli en augustus
zijn wij ook op dinsdag geopend

RESERVEREN
Wilt u weten of er plek is, neem dan contact op:
uiteten@dn-halder.nl
T. 0165 50 61 35

Restaurant D’n Halder

Halderbergselaan 1 – Hoeven