Gezellige eetgelegenheid in Hoeven

 

Restaurant D’n Halder is een eetgelegenheid in Hoeven op niveau.
Het lijkt wel of dit altijd zo geweest is…

 

In opleiding in topzaken

De oude foto van een kleine Randy in kokspak onthult mijn droom al vroeg.

Als ik jaren later voor de Rooi Pannen (Horecaopleiding) in Breda kies, is dan ook niemand verrast. Ik mag o.a. in de leer bij topzaken Le Canard (Breda), Vroenhout (Roosendaal) en De Zwaan (Etten-Leur).

Eetgelegenheid in Hoeven

Na mijn afstuderen slaan mijn vader en ik in 1997 de handen ineen. We kopen het pand aan de Halderbergselaan 1 in Hoeven en maken er eetgelegenheid D’n Halder van. Mijn vader zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt voor de gasten en ik run vol enthousiasme de keuken. Met een laagdrempelige kaart ervaren we wat mensen lekker vinden. De favorieten? Carpaccio en een chocoladedessert! Die blijven dus altijd op het menu . Ook nu.

Constante kwaliteit

Eetgelegenheid D’n Halder in Hoeven is dus al lang in onze vertrouwde handen. Samen met mijn vrouw Jorina leg ik je graag in de watten. Met heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer, inspelen op je wensen en een gezellig praatje aan tafel.

 

Overgetelijke ervaring

Mijn ultieme droom beleef ik tijdens het jaarlijkse Bij de chef aan tafel, waarin ik je letterlijk meeneem in mijn wereld van gepassioneerd koken. Een ervaring die je niet meer vergeet!

Schuif je een keer bij mij aan in de keuken?

Je voelt je welkom

Inmiddels staat de volgende generatie Mollen klaar in Restaurant D’n Halder. Wees dus niet verbaasd als Kai (2011) in koksbuis rondloopt, Lina (2009) je haar liefste lach schenkt en Noek (2012) een handje meehelpt. Ook aan onze kinderen merk je dat je een graag geziene gast bent. Je bent welkom!

“Wat fijn dat je er bent. We gaan iets lekkers voor je klaar maken.”

Randy, Jorina,
Lina, Kai en Noek Mollen

Randy

Chef / Eigenaar | Gastheer

Creatieve chef-kok met fijne zintuigen die zijn gasten graag een fijne tijd bezorgt.

Jorina

Gastvrouw

Warme gastvrouw die iedereen op zijn of haar gemak stelt met haar oprechte aandacht.

“Gewoon heel erg goed!”

Gewoon heel erg goed!! Kom er al jaren en zal er, onder huidige eigenaar, blijven komen. Toppie!!

Louis van der Spek
(Google)

 

“Leuke Ambiance”

Leuke ambiance, lekker geluncht, vrolijke en goede bediening

Ine Roeken
(Google)

 

“Dat was echt een feest!”

Lekker eten voor een goede prijs. 
Hier op aanraden van een collega gaan uiteten met mijn ouders en vriend.
We zijn voor het 4 gangen verrassingsmenu gegaan en dat was echt een feest! We hebben heerlijk gegeten en de sfeer was top.
Zeker weten een aanrader!

261fional
(Tripadvisor)

 

Openingstijden

HERFST & WINTERTIJDEN

DONDERDAG 17.00 - 24.00 uur
VRIJDAG 12.00 - 24.00 uur
ZATERDAG 12.00 - 24.00 uur
ZONDAG 12.00 - 24.00 uur

(de keuken sluit om 21.30 uur)

RESERVEREN
Wilt u weten of er plek is, neem dan contact op:
uiteten@dn-halder.nl
T. 0165 50 61 35

Restaurant D’n Halder

Halderbergselaan 1 – Hoeven